top of page
Virtaan Kartano, ruokasalin buffetpöytä

Virtaan Kartanon juhlat, kokoukset & kartanokierrokset

​Virtaan Kartano tarjoaa juhlavat ja tunnelmalliset puitteet perhejuhlille, kokouksille ja muille päivätilaisuuksille. Juhlatilat (kesällä max. 80 hlöä, talvella max. 60 hlöä) sijaitsevat talomme 1700-luvun lopun antiikkikalustein sisustetussa päädyssä, jonne on oma juhlasisäänkäynti.

 

Virtaan Kartano tarjoaa ikimuistoiset ja tyylikkäät puitteet arvokkaammillekin juhlaillallisille.

 

Otattehan yhteyttä sivun alalaidasta löytyvän tarjouspyynnön kera, jos juhlat tai kokous kartanossa kiinnostaa. 

Juhla- ja kokoustilat

 

Tilat koostuvat juhla- ja ruokasalista, salongista ja tunnelmallisesta lasiverannasta sekä ulkoterassista. Ruokasalimme upea 5-metrinen buffetpöytä on näyttävä pohja herkkujen kattaukselle. Toteutamme tilaisuudet aina yhteistyössä ammattitaitoisen pitopalvelun kanssa. Esiintymislavaa tai tanssilattiaa tiloissa ei ole.

 

Vuonna 2012 valmistuneessa peruskorjauksessa uudistimme mm. kartanon keittiön palvelemaan paremmin pitopalvelukäyttöä. Vuosina 2015–2023 entisöimme juhlatilojen pinnat vanhaa kunnioittaen. 

 

Kokousvieraillamme on käytössään peruskokousvälineet; valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu ja langaton internetyhteys.

Väentupa ja Kartanon rantasauna ovat myös suosittuja illanvietto- ja kokoontumispaikkoja. Kartanon rantasauna Virtaankosken äärellä on mukava illanviettopaikka, jonka takkatuvan ikkunasta aukeaa huikea jokimaisema. Siellä viihtyvät niin työ-, kaveri-, kuin harrasteporukatkin tunnelmallisen saunaillan merkeissä. Kartanon väentupa toimii oivana pikkujoulujen ja muiden vapaamuotoisempien illanviettojen pitopaikkana. Sen takkatuvassa on hyvin varusteltu keittiö, kaksi kamaria, sisä-wc, ja sisäsaunatilat. Tuvan edessä on kylpypalju, joka lämpiää tilauksesta.  ​

Valitettavasti eläimet eivät ole tervetulleita tiloihimme.

Kartanokierrokset

Kartanokierroksia järjestetään ryhmille ennakkotilauksesta. Virtaan Kartano vastaanottaa tilausryhmiä. 

Esittelykierroksen lisäksi ryhmälle järjestyy tilauksesta päiväkahvit. Virtaan kartanossa vierailijaryhmä voi tilauksesta nauttia myös maittavan buffetlounaan. Annamme mielellämme lisätietoja.

Minimiryhmäkoko on 25 henkilöä. 

 

Sysmässä ja sen lähialueilla sijaitsee lukuisia mielenkiintoisia retkikohteita, joista voi räätälöidä kullekin ryhmälle sopivan, omannäköisen retkiohjelman. Paikallisista retkikohteista lisätietoja antaa ja päivän räätälöinnissä auttaa auktorisoitu opas Raija Hänninen, puhelin 044 236 2042 tai sähköposti matkailujaretkipalvelu@gmail.com

Otattehan yhteyttä sivun alalaidasta löytyvän tarjouspyynnön kera, jos vierailu kartanossa kiinnostaa. 

kartanokierrokset

Pyydä tarjousta!

Pyydän tarjousta:
Virtaan-kartano-2023_small-24.jpg
virtaankartano_tapetti.jpg

Historian havinaa...

 
”Virtaan kartanossa järjestettiin häitä, ristiäisiä ja hautajaisia.
Vuonna 1887 saatiin valmiiksi Magnus Tandefeltin toimeenpanemat kartanon laajennustyöt. Rakennustyöt saatiin valmiiksi juuri parahiksi elokuuhun mennessä, jolloin kartanonisännän Aina-tytär vihittiin kartanon uudistetussa juhlasalissa Vanha-Olkkolan omistajan Karl Wilskmanin kanssa.”

 

Lähdeteos

Birgitta Stjernvall-Järvi: Kartanoelämää Itä-Hämeessä, 2009

bottom of page