top of page
Virtaan Kartano, VirtaVilla vuokramökki Tainionvirran rannalla

VirtaVilla

VirtaVilla on 2015 valmistunut vuokramökkimme, joka on käytössä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn saakka. Majoituskapasiteetti 2+4. 

VirtaVilla kauniissa Tainionvirran jokimaisemassa soveltuu erinomaisesti yksin mökkeilevälle, yhdelle tai kahdelle pariskunnalle, lapsiperheille, kalastajille ja melojille.

VirtaVilla on hirsimökki, jossa on hyvinvarusteltu keittiönurkka, tunnelmallinen takkatupa nukkumaparvella (+ 9 m²)  sekä mukavan kokoinen puulämmitteinen sauna omalla sisäänkäynnillä. Lisäksi samalla terassialueella on 9 m² nukkuma-aitta sekä Biolanin Puucee. Mökillä on iso, noin 40 m² suuruinen terassialue, jossa on vieraidemme käytössä kaasugrilli ja ulkokalusteet. Automaattinen vesipumppu heti terassin laidassa auttaa saunavedet mukavasti saunaan. Mökissä ei ole juoksevaa vettä, sähköt on. VirtaVillalla on varaava takka, ilmalämpöpumppu sekä kivilattia, jossa lattialämmitys.

Soutuvene ja neljät pelastusliivit ovat vieraidemme käytössä omassa rannassa. VirtaVillalla on lapsille sopiva hiekkaranta ja erillinen uimalaituri. Lisäksi mökin erikoisuutena on mökin edustalla oleva oma saari, jossa nuotiopaikka sekä kalastuslaituri. Saaressa on siis loistavat mahdollisuudet kalastaa omassa rauhassa keskellä Tainionvirran koskea!

VirtaVilla on hyvin varusteltu: 8 hengen astiasto, ruoanlaittovälineet, liesi, jenkkijääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, 32 tuuman TV, siivousvälineet, peitot ja tyynyt kuudelle.

 

Nukkuma-aitassa on kaksi 80 x 200 cm runkopatjasänkyä ja nukkumaparvella kaksi  80 x 200 cm joustinpatjaa. Lisäksi tuvassa on levitettävä vuodesohva kahdelle. Matkasänky ja syöttötuoli järjestyvät pienemmille asiakkaille tarvittaessa.

 

Valitettavasti eläimet eivät ole tervetulleita.

bottom of page