top of page

Virtaan Kartanon varaus- ja peruutusehdot

Tutustu varaus- ja peruutusehtoihimme. Olethan meihin yhteydessä, jos niistä tulee kysyttävää.

Kartanon juhlatilat

Tilavuokraan sisältyy tiloihin tutustuminen, pöytien järjestely asiakkaan toiveiden mukaisesti, tilojen käyttö sovittuna aikana, loppusiivous kartanon toimesta sekä liputus asiakkaan näin toivoessa. Kukat ym. koristeet ja tarjoilut tilaisuuteen eivät sisälly tilavuokraan. Asiakas vie poistuessaan mukanaan ne tarvikkeet, jotka on tiloihin tuonutkin.

 

Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Tilaaja vastaa kaikista vahingoista, joita juhlavieraat, laitteet tai esiintyjät aiheuttavat kiinteistölle ja vuokratilan irtaimelle omaisuudelle. Tilaaja vastaa paikalle tuomistaan laitteista tai irtaimesta omaisuudesta. Tilaajalla ei ole ole oikeutta tehdä muutoksia varaamiinsa tiloihin, kiinnittää tilapäisiä opasteita, rakenteita tai muuta sopimatta tästä Virtaan Kartanon kanssa. Valitettavasti eläimet eivät ole tervetulleita Kartanon juhlatiloihin.

 

Tilaajan peruuttaessa tilavarauksensa on Kartanolla oikeus veloittaa peruutuskuluja 50 % tilavuokrasta, jos tilaisuuteen on 5–14 vrk eikä tiloja saada edelleen vuokrattua. Jos tilaisuus perutaan viime hetkellä eli tilaisuuteen on alle 5 vrk, on Kartanolla oikeus veloittaa sovittu tilavuokra kokonaisuudessaan. Mikäli kyseessä ylivoimainen este tai muu painava syy, palveluntarjoaja voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Palveluntarjoajan vastuu rajoittuu vain maksetun summan palauttamiseen.

Ryhmämajoitus

 

Ryhmämajoitukset toteutetaan tilausperusteisesti. Ryhmämajoituksissa tilaaja eli ryhmän vastuuhenkilö kokoaa majoituslistan huonejakoineen ja toimittaa listan Kartanolle viimeistään 14 vrk ennen majoitusta. Ryhmämajoitus sisältää majoituksen liinavaatteineen ja aamiaisen ryhmälle sovittuna aikana (tarjoiluaika on 2 h, jonka tilaaja sopii Kartanon kanssa klo 8–11.30 välille). Mahdolliset erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen, viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Valitettavasti eläimet eivät ole tervetulleita kartanon ja majoitusmökkien sisätiloihin allergioiden vuoksi.

Veloitus ryhmämajoituksesta tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan. Laskutustapa sovitaan tilaajan kanssa. Ryhmän vastuuhenkilö eli majoituksen tilaaja on vastuussa mahdollisista maksamattomista majoituslaskuista ym. velvoitteista. Ryhmämajoituksen tilaaja voi peruuttaa varauksensa tai osia siitä viimeistään kahta viikkoa ennen tulopäivää. Mikäli peruutus tehdään tätä myöhemmin eikä majoitustilaa saada vuokrattua toiselle asiakkaalle, on Kartanolla oikeus laskuttaa tilaajaa. Tilaajan peruuttaessa ryhmämajoituksen tai osia siitä, on Kartanolla oikeus veloittaa peruutuskuluja 50 %, jos ryhmämajoitukseen on aikaa 0–10 vrk. Mikäli kyseessä ylivoimainen este tai muu painava syy, palveluntarjoaja voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Palveluntarjoajan vastuu rajoittuu vain maksetun summan palauttamiseen.

Kokouspaketit

 

Kokouspakettiin sisältyy tilojen käyttö sovittuna aikana, kalustus sekä peruskokousvälineet (valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu). Tarjoilut ja majoitus järjestetään sopimuksen mukaan.

 

Kokouspakettien veloitus tapahtuu viikkoa ennen vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan. Tilaajan peruuttaessa kokouspaketin, on Kartanolla oikeus veloittaa peruutuskuluja 50 % tilauksesta, jos ennalta varattuun kokoukseen on 5–10 vrk. Jos tilaisuus perutaan viime hetkellä eli tilaisuuteen on alle 5 vrk, on Kartanolla oikeus veloittaa sovittu kokouspakettihinta kokonaisuudessaan.

 

Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Tilaaja vastaa kaikista vahingoista, joita kokousvieraat, laitteet tai esiintyjät aiheuttavat kiinteistölle ja vuokratilan irtaimelle omaisuudelle. Tilaaja vastaa paikalle tuomistaan laitteista tai irtaimesta omaisuudesta. Tilaajalla ei ole ole oikeutta tehdä muutoksia varaamiinsa tiloihin, kiinnittää tilapäisiä opasteita, rakenteita tai muuta sopimatta tästä Virtaan Kartanon kanssa. Lemmikkieläimet eivät ole tervetulleita kokoustiloihin. Mikäli kyseessä ylivoimainen este tai muu painava syy, palveluntarjoaja voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summan takaisin kokonaisuudessaan. Palveluntarjoajan vastuu rajoittuu vain maksetun summan palauttamiseen.

bottom of page