top of page

Juhlat & kokoukset

 

​Virtaan Kartano tarjoaa juhlavat ja tunnelmalliset puitteet perhejuhlille, kokouksille ja muille päivätilaisuuksille. Juhlatilat (kesällä max. 80 hlöä, talvella max. 60 hlöä) sijaitsevat talomme 1700-luvun lopun antiikkikalustein sisustetussa päädyssä, jonne on oma juhlasisäänkäynti. Tilat koostuvat juhla- ja ruokasalista, salongista ja tunnelmallisesta lasiverannasta sekä ulkoterassista. Ruokasalimme upea 5-metrinen buffetpöytä on näyttävä pohja herkkujen kattaukselle. esiintymislavaa tiloissa ei ole. Toteutamme tilaisuudet aina yhteistyössä ammattitaitoisen pitopalvelun kanssa. Virtaan Kartano tarjoaa ikimuistoiset ja tyylikkäät puitteet arvokkaammillekin juhlaillallisille. Vuonna 2012 valmistuneessa peruskorjauksessa uudistimme mm. kartanon keittiön palvelemaan paremmin pitopalvelukäyttöä. Vuonna 2015 entisöimme ruokasalin ja juhlaeteisen pinnat vanhaa kunnioittaen.

 

Kokousvieraillamme on käytössään peruskokousvälineet; valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu ja langaton internetyhteys.

Väentupa ja Kartanon rantasauna ovat myös suosittuja illanvietto- ja kokoontumispaikkoja. Kartanon rantasauna Virtaankosken äärellä on mukava illanviettopaikka, jonka takkatuvan ikkunasta aukeaa huikea jokimaisema. Siellä viihtyvät niin työ-, kaveri-, kuin harrasteporukatkin tunnelmallisen saunaillan merkeissä. Kartanon väentupa toimii oivana pikkujoulujen ja muiden vapaamuotoisempien illanviettojen pitopaikkana. Takkatuvassa on hyvin varusteltu keittiö, kaksi kamaria, sisä-wc, ja sisäsaunatilat. Tuvan edessä on kylpypalju, joka lämpiää tilauksesta. 

Isommille juhlille, kuten isoille hääjuhlille, suosittelemme juhlapaikaksi kahden kilometrin päässä olevaa viehättävän nostalgista Vanha Alasinta, joka on taidolla juhlasaliksi remontoitu maalaisromanttinen naapurikartanon savinavetta. Sen juhlasaliin mahtuu jopa 150 juhlijaa. Virtaan Kartano ja Vanha-Kartano tekevät yhteistyötä. 

Valitettavasti eläimet eivät ole tervetulleita tiloihimme.

 

Voit katsoa kuvia täältä.​​

Virtaan kartano, juhlasali
Virtaan kartano, juhlasali

Historian havinaa...

 

 

”Virtaan kartanossa järjestettiin häitä, ristiäisiä ja hautajaisia. Vuonna 1887 saatiin valmiiksi Magnus Tandefeltin toimeenpanemat kartanon laajennustyöt. Rakennustyöt saatiin valmiiksi juuri parahiksi elokuuhun mennessä, jolloin kartanonisännän Aina-tytär vihittiin kartanon uudistetussa juhlasalissa Vanha-Olkkolan omistajan Karl Wilskmanin kanssa.”

Lähdeteos: Birgitta Stjernvall-Järven kirjasta Kartanoelämää Itä-Hämeessä, 2009

bottom of page